Zeven miljoen voor verbeteren leefbaarheid met ICT

Opnieuw maatschappelijke ict-projecten kans maken op een cofinanciering van vijftig procent. Het Actiprogramma Maatschappelijke Sectoren & ICT (M&ICT) start een prijsvraag voor ict-projecten die bijdrage aan een leefbare wijk. In totaal wordt zeven miljoen euro beschikbaar gesteld.

Zes ministeries stellen 7 miljoen euro beschikbaar voor ict-projecten die bijdrage aan een leefbare wijk. Projecten kunnen meedingen met de prijsvraag van het Actieprogramma Maatschappelijke Sectoren & ICT (M&ICT). De ministeries hopen zo goede voorbeelden te verzamelen.

Ingezonden projecten kunnen kans maken op een cofinanciering van vijftig procent van de projectkosten tot 1,2 miljoen euro. Het gaat om projecten van en voor de wijk op beleidsterreinen wonen, werken, leren en opgroeien, integreren en veiligheid.

Het is de achtste prijsvraag die door het Actieprogramma M&ICT wordt uitgeschreven. Eerdere thema's waarvoor het actieprogramma ict-oplossingen zocht zijn: mobiliteit (digitale vrachtbrief), onderwijs, veiligheid, zorg (medicatieveiligheid) en zorg (serious gaming en simulatie in de zorg). M&ICT is een programma van de ministeries Economische Zaken, Binnenlandse Zaken & Koninkrijkrelaties, Jusitie, Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Verkeer & Waterstaat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

"Zeven miljoen voor verbeteren leefbaarheid met ICT"
Mag mijn 'leefbaarheid' binnen de ICT verbeterd worden door hier mijn BankRekening nummer op te geven? ;)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-03T09:59:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.