Nieuwe eigenaar voor softwarebedrijf Greentimes

Wieger Toering is de nieuwe eigenaar van Greentimes, een leverancier van software voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) uit Amstelveen. De 49-jarige Toering werkte eerder als zelfstandig business development manager en adviseerde bedrijven bij commerciële vraagstukken. De vorige eigenaren Peter-Jan Bentein en Frederik Wegener Sleeswijk zijn beiden toegetreden tot de adviesraad van Greentimes.

Greentimes is in 2010 opgericht en levert dashboard-software waarmee medewerkers in organisaties leren milieubewuster om te gaan met bedrijfsmiddelen, zoals het printen van papier. Het maandelijks aan ieder individu verstrekte dashboard wordt vergezeld door tips, trucs en leuke weetjes, waarmee besparen leuk wordt gemaakt, aldus het bedrijf

Inmiddels wordt de mvo-software gebruikt bij ING Bank Nederland, de gemeente Enschede, advocatenkantoor Kennedy Van der Laan, zuivelconcern FrieslandCampina en Natuurmonumenten. Daarnaast vindt momenteel een proefproject plaats bij een universiteit en een hogeschool.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-12T10:40:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.