Managed hosting door True

Nieuwe eigenaar voor softwarebedrijf Greentimes

 

Wieger Toering is de nieuwe eigenaar van Greentimes, een leverancier van software voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) uit Amstelveen. De 49-jarige Toering werkte eerder als zelfstandig business development manager en adviseerde bedrijven bij commerciële vraagstukken. De vorige eigenaren Peter-Jan Bentein en Frederik Wegener Sleeswijk zijn beiden toegetreden tot de adviesraad van Greentimes.

Greentimes is in 2010 opgericht en levert dashboard-software waarmee medewerkers in organisaties leren milieubewuster om te gaan met bedrijfsmiddelen, zoals het printen van papier. Het maandelijks aan ieder individu verstrekte dashboard wordt vergezeld door tips, trucs en leuke weetjes, waarmee besparen leuk wordt gemaakt, aldus het bedrijf

Inmiddels wordt de mvo-software gebruikt bij ING Bank Nederland, de gemeente Enschede, advocatenkantoor Kennedy Van der Laan, zuivelconcern FrieslandCampina en Natuurmonumenten. Daarnaast vindt momenteel een proefproject plaats bij een universiteit en een hogeschool.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5241710). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×