Axis neemt videospecialist Citilog over

Verkeersscamera

Het Zweedse Axis Communications neemt het Franse Citilog over, een leverancier van real time video’s voor verkeer-monitoring. De overname helpt Axis om zijn positie in de verkeersanalyse-markt te verbeteren.

Axis Communications is actief in de monitoring en bewaking van het verkeer. Het ziet de verkeersanalyse-markt als een snel groeiende markt en wil met de overname van Citilog zijn marktpositie verbeteren.

Het Franse Citilog levert intelligente realtime video’s van het verkeer. Door de verkeerssituatie in kaart te brengen, worden files en andere verkeersafwijkingen opgespoord. Dit helpt de verkeersstromen te verbeteren en hiermee de verkeersveiligheid te vergroten.

Het hoofdkantoor Citilog is gevestigd in Parijs. Daarnaast beschikt het over kantoren in de Verenigde Staten, Hong Kong en Spanje. Het bedrijf telt dertig medewerkers. Het Zweedse Axis Communications is actief in veertig landen wereldwijd en beschikt over ruim tweeduizend medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-01T11:35:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.