IT4Kids haalt 219.000 euro op voor goede doel

Michael van Praag wordt nieuwe ambassadeur van stichting

Investering

Het eerste gala van IT4Kids, een initiatief van Infotheek, heeft 219.000 euro opgeleverd. De stichting zet zich in voor goede doelen en projecten rondom kinderen en sport. Op de feestavond werd ook bekendgemaakt dat oud-Ajax-voorzitter Michael van Praag de nieuwe ambassadeur wordt.

Het geld werd opgehaald met diverse initiatieven zoals een veiling en een loterij. De driehonderdtachtig gasten, bestaande uit relaties, donateurs, partners, klanten en sporters, konden bieden op items als een vip-arrangement naar Wimbledon of een vip-trip naar Ibiza. De presentatie van de avond was in handen van Johnny de Mol en er waren optredens van onder anderen Gordon en finalist van De Beste Singer-Songwriter Ruben Annink. Infotheek Groep had zich ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum aan het gala verbonden als hoofdsponsor.

Ceo van Infotheek, Jordy Kool, is initiatiefnemer van IT4Kids. Bedrijven kunnen hun oude it-apparatuur doneren aan de stichting en hiermee budget creëren voor de goede doelen. De kosten van de stichting worden grotendeels gedragen door de Infotheek Groep. De stichting heeft als doelstelling in 2018 volledig zelfstandig te opereren.

Infotheek levert in Europa gebruikte hardware en software en is in Nederland ook leverancier van nieuwe hardware en software. Het Leidse bedrijf beschikt naar eigen zeggen over het grootste refurbish centrum van Europa. Infotheek is in 1991 opgericht in Nederland. Naast kantoren in Nederland en België beschikt de leverancier over vestigingen in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden, Italië, Bulgarije, Polen en Litouwen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-15T09:04:00.000Z Christel Dieleman