Mark Simon is nieuwe EMEA-directeur Datto

Mark Simon, EMEA-directeur Datto

Mark Simon

Datto, leverancier van dataprotectieoplossingen, benoemt Mark Simon tot nieuwe directeur voor de EMEA-regio. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verkoopstrategie en -uitvoering in de gehele regio. In de afgelopen vijftien maanden is het bedrijf in EMEA naar eigen zeggen met meer dan zestienhonderd msp’s en itsp-partners gegroeid.

Simon werkte meest recent voor Toluna, een technologieleverancier voor digitale consumenteninzichten. Hier bekleedde hij gedurende zijn veertienjarige aanstelling verschillende leidinggevende functies, waaronder managing director Noord-Amerika en managing director Verenigd Koninkrijk. Voorafgaand aan zijn baan bij Toluna vervulde hij functies bij Greenfield Online en List Experts. De Brit studeerde af aan de University of Southampton met een diploma in Bedrijfseconomie.

Het Amerikaanse Datto opende in juni 2016 een Europees hoofdkantoor in het Britse Reading en in 2017 in Amsterdam. Het hoofdkantoor van Datto wereldwijd staat in Norwalk, Connecticut (VS). Andere vestigingen bevinden zich in Rochester, Boston, Portland, Toronto, Londen, Singapore, Sydney en Frankfurt. De onderneming, die in 2007 is opgericht, telt ruim achthonderd medewerkers wereldwijd. Datto is een bedrijf dat uitsluitend via partners verkoopt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-01T14:05:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.