Fairphone verkoopt tweedehands toestellen

Fairphone 3

Fairphone, de Nederlandse fabrikant van duurzame smartphones, gaat tweedehandsmodellen verkopen. De refurbished toestellen zijn opgeknapt, getest en voorzien van een nieuwe of bijna-nieuwe batterij.

Fairphone staat bekend om zijn visie op duurzaamheid. Het bedrijf ontwikkelt smartphones die modulair zijn ontworpen. Dit betekent dat je alle onderdelen los kunt vervangen, wat de levensduur van de toestellen verlegt. Hierdoor vermindert het elektronisch afval (e-waste) en het gebruik van waardevolle hulpbronnen.

New Life Edition

Het model waarvan exemplaren refurbished worden aangeboden, is de Fairphone 3. Het origineel hiervan kwam in september 2019 op de markt. Het refurbished model krijgt de naam Fairphone 3, New Life Edition. De toestellen worden verkocht naast de nieuwe modellen die verkrijgbaar zijn.

De tweedehands telefoons zijn opgeknapt in Frankrijk en getest om volledige functionaliteit te garanderen, aldus de fabrikant. Bij de toestellen zit een batterij met ten minste tachtig procent van de oorspronkelijke capaciteit. Ze hebben twee jaar fabrieksgarantie, net als de nieuwe toestellen van dit model.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-30T12:22:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.