Met fiets van het werk toch pc-privé

Het Groningse bedrijf 4u-com heeft een alternatieve oplossing bedacht voor het afschaffen van de pc privé-regeling door minister Zalm.

Het bedrijf maakt gebruik van het zogenaamde Fietsplan. Strikt genomen is de aanschaf dan ook geen pc, maar een fiets waarmee de werknemer naar zijn werk kan gaan. Als extra krijgt een klant bij de middels het Fietsplan aangeschafte fiets een computer cadeau. Deze pc kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de fietsrittenadministratie bij te houden of routes te plannen.

 

Omdat dit duidelijk niet de bedoeling van het Fietsplan is, valt nog maar te bezien hoelang deze constructie standhoudt.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Één woord:

GEWELDIG!

Nederlandse creativiteit waar we trots op zijn!

Uitstekend plan. Als zij ons belazeren, dan wel de spelregels tijdens de wedstrijd veranderen, dan vragen ze om dergelijke reacties !

Het einde van de wedstrijd moet snel komen, anders wordt het een eindeloze cirkel tussen een regelinglustige overheid en innovatieve burgers/bedrijven. Weg met alle nutteloze regelingen/plannen. Trouwens, ik ben het zat dat ik voor iemand anders een computer, fiets, et cetera, moet betalen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-17T12:20:00.000Z Redactie Computable/PCM
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.