Vastgoedbeleggers starten platform voor ICT'ers

Ict-beslissers bij vastgoedbeleggers gaan met elkaar samenwerken. Het overlegplatform is een initiatief van hoofd ICT Corné Stam van vastgoedbelegger Wereldhave, hoofd ICT Sven von Glinski van vastgoedbelegger Redevco en managing partner Paul Meulenberg van accountantskantoor Deloitte. Zij willen hiermee bijdragen aan het oplossen van veel voorkomende ict-problemen waarmee vastgoedbeleggers te maken hebben. Kennisdeling en -uitwisseling staan centraal.

Het overlegplatform zou moeten leiden tot een hogere mate van standaardisatie bij de verschillende partijen. 'Door samen te werken verloopt het implementeren van systemen efficiënter en is het uitwisselen van gegevens makkelijker', vertelt mede-initiatiefnemer en hoofd ICT Corné Stam van Wereldhave.

Goede ict-ondersteuning is voor elke onrganisatie essentieel. 'Iedere ict-professional is op zoek naar de ultieme oplossing, meestal in maatwerk. Door ervaringen over allerlei projecten te delen, verwachten we de business beter te kunnen bedienen met gepaste oplossingen,” licht hoofd ICT Sven von Glinski bij vastgoedinvesteerder Redevco toe.

Het platform richt zich op IT-verantwoordelijken bij grotere vastgoedbeleggers. Eens per kwartaal zijn bijeenkomsten waar business vraagstukken, trends en relevante technologische innovaties aan de orde komen.

Aanmelden

Geïnteresseerde verantwoordelijken voor ict in de vastgoedbranche kunnen terecht bij Corné Stam van Wereldhave (070 346 93 25) of Sven von Glinski van Redevco (020 599 62 62) voor meer informatie en aanmelding.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Op zich kan een initiatief interessant zijn. Niet duidelijk is nu of het gericht is op de ontwikkeling bijvoorbeeld van:

- communicatie-infrastructuur in gebouwen
- domotica
- toegangsbewaking en beveiligingsinfrastructuren,
- ICT voorzieningen in multi-tenant gebouwen,
- de IT toepassingen t.b.v. gebouwbeheersing,
............. ,

of vanuit welk kader gedacht wordt.

Misschien is daar wat meer gerichte informatie over te geven.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-15T11:38:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.