Sysqa traint NS voor IREB Advanced E&E

Ict-dienstverlener Sysqa gaat medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen (NS) begeleiden om het IREB Advanced E&C (Elicitation & Consolidation)-certificaat te behalen. Met dit certificaat kan de kwaliteit van het requirementsproces verder worden verbeterd. De training volgt nadat tientallen NS-medewerkers het IREB Foundation-certificaat tot Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) wisten te behalen.

In 2013 heeft de NS stappen gezet om zijn requirementsproces kwalitatief te verbeteren. Hierbij heeft het ervoor gekozen om te willen voldoen aan de internationale standaard op het gebied van requirements; die van IREB, de International Requirements Engineering Board. Door de juiste aandacht te besteden aan requirements in projecten streeft de NS ernaar zijn projecten efficiënter te laten verlopen.

In opdracht van de NS heeft Sysqa inmiddels tientallen medewerkers opgeleid en het IREB Foundation certificaat tot Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) laten behalen. Nu wil de NS echter ook de volgende stap in de verbetering van de kwaliteit van het requirementsproces zetten. Medewerkers worden nu opgeleid voor het IREB CPRE Advanced E&C-certificaat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij NS

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-03T11:11:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.