Top 10 beste ondernemersteams van 2015

Samenwerken

De top tien van beste (opkomende) ondernemersteams van Nederland is bekend. Het is voor het derde jaar op rij dat ondernemersteams zich meldden bij businessdatingsite TeamVenture om te strijden voor de titel 'beste ondernemersteam van het jaar'. Deze eretitel hoort straks toe aan de winnaars van de Entrepreneur Team Award 2015. De lijst bevat dit jaar bovengemiddeld veel ondernemerstrio’s en bedrijven met een sterk ict-component.

Met de Entrepreneur Team Award beloont en eert TeamVenture ondernemersteams die erin zijn geslaagd een sterk ondernemersteam te vormen. 'Een team waarin de partners elkaar aanvullen, dezelfde ambities nastreven en goed met elkaar samenwerken leidt gemiddeld vaker tot meer innovatie, betere bedrijfsresultaten en snellere groei. Dit zien we ook terug in de top 10', aldus Bram van Beek van TeamVenture.

Top 10

Dit zijn de ondernemersteams die dit jaar de top 10 hebben behaald (in alfabetische volgorde):

  • Martijn van Horssen en Hans Disch van 24i Unit Media
  • Dave Kruizinga en Peter Koonen van ConversionMob
  • Margot Willems, Imke Arts en Ferdinand Keulen van Eerlijkmetrecht
  • Jos Caelers, Pancras Pouw en Stuart Ormiston van Engagement Factory
  • Stan Verhoeven, Laurens Ultee en Wouter Schreurs van Etrias
  • Andy Verstelle, Marcel de Brauwer en Marco Boerlage van HR2day
  • Gerrit Reinders, Dirk Brand, Robbert Buijs en Jurjen Thomas van Marqeting
  • Leonie Schipperus-Benjamins en Rick van Nispen van Pimm Solutions
  • Koen Driessen, Richard van Laak en Bas Swaen van SCRiBBR
  • Jordy Stravers en Jan-Willem Broekhoven van SIRE Life Sciences

Op weg naar de top

De top tien wordt op 18 januari beoordeeld door een vakkundige jury, bestaande uit Peter van Meersbergen (InvestorMatch), Joris Hekelaar (Accenture) en Sander Hulsman (Computable). Zij stellen vast welke teams tot de top drie beste ondernemersteams behoren. De jury kijkt naar teamaspecten als complementariteit, compleetheid en commitment alsmede de gerealiseerde prestaties van afgelopen jaar. Vervolgens mag het publiek twee weken lang stemmen op het team van hun keuze. Op 2 februari presenteren de drie finalisten zich op het Samen Sterker-evenement in Utrecht. Op basis van de presentatie en de publiekstemmen kiest de jury vervolgens het winnende ondernemersteam.

De Entrepreneur Team Award is een initiatief van TeamVenture en wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met Accenture, Computable, Rabobank (Utrecht), Exact, Seats2Meet, InvestorMatch, New Business Radio, Startupjuncture en 15KM. Samen willen deze organisaties de kracht van ondernemersteams tonen en ook (aankomende) ondernemers aansporen om nieuwe, sterke ondernemersteams te vormen. Eerdere edities werden gewonnen door Vandebron en Admesy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-06T16:28:00.000Z Robin van Wees


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.