Ontdek de kracht van ondernemen in teamverband

Samenwerken

Businessdatingsite TeamVenture organiseert samen met Computable en anderen een evenement voor (aankomende) ondernemers die (willen) ondernemen in teamverband. Samen Sterker vindt plaats op dinsdag 2 februari 2016 van 13.00 tot 18.00 uur bij Seats2Meet in Utrecht. Doel van de bijeenkomst is ondernemers te helpen bij de totstandkoming van een complementair team en het realiseren van een goede onderlinge samenwerking. Deelname is gratis.

TeamVenture wil samen met partijen als Computable startende en mkb-ondernemers helpen groeien via partnerschappen met medeoprichters/eigenaren. Tegelijk biedt het ondernemende professionals en zp’ers de kans om in contact te komen met ondernemers die op zoek zijn naar toetredende partners. Bedrijven met een complementair en samenhangend ondernemersteam zijn vaak innovatiever en succesvoller dan solo-ondernemers.

Slim en Vindingrijk

Het overkoepelende thema van deze derde editie van Samen Sterker is Slim en Vindingrijk. Als innovatieve ondernemer moet je slim en vindingrijk zijn om succesvol te worden en blijven. Een complementair team vormen is een slimme zet op zich en vraagt ook om vindingrijkheid. Vervolgens dien je slim gebruik te maken van elkaars talenten en bouw je voort op elkaars gedachten om zo nieuwe perspectieven en creatieve mogelijkheden te ontdekken. Laat je inspireren door verhalen en aanpak van:

• Jacqueline Bosselaar (mede-oprichtster Het PR Bureau, meervoudig winnaar van onder andere FD Gazellen Awards en Next Women 100)
• Lars Schotanus (mede-oprichter YPCA, vernieuwers met internetradio)
• Joris van Zoelen (mede-oprichter Synergie, merkidentiteitsstrateeg)

Verder vindt de finale en uitreiking plaats van de Entrepreneur Team Award 2015. Het winnende team gaat aan de haal met de titel van beste (opkomende) ondernemersteams van Nederland van 2015.

Gratis deelname

Onderneem je in teamverband of zoek je juist nog een aanvullende zakenpartner? Kom dan naar Samen Sterker. Raak geïnspireerd ervaren teamondernemers en ontmoet ondernemende designers, programmeurs business developers, financiële experts en marketeers. Deelnemers ontvangen bij vertrek bovendien twee handboeken cadeau: ‘Ondernemersteams’ en ‘Hoe vind ik een investeerder’. Meld je nu aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-27T15:42:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.