TeamVenture reikt derde Entrepreneur Team Award uit

Marqeting heeft beste ondernemersteam van 2015

Entrepreneur Team Award 2015

V.l.n.r.: Peter van Meersbergen (juryvoorzitter), Gerrit Reinders (Marqeting), Jurjen Thomas (Marqeting), Joris Hekelaar (jurylid), Sander Hulsman (jurylid). [Foto: Huib van Wersch]

De vier ondernemers achter het bedrijf Marqeting zijn door TeamVenture uitgeroepen tot het beste ondernemersteam van 2015. De meeste publieke stemmen gingen naar het team van Scribbr. Het winnende team werd bekendgemaakt na de finalepresentaties bij Samen Sterker, het jaarlijkse evenement voor (aankomende) teamondernemers.

Marqeting is een online advertising agency dat is opgericht door de vier jeugdvrienden Gerrit Reinders, Dirk Brand, Robbert Buijs en Jurjen Thomas. Juryvoorzitter Peter van Meersbergen (InvestorMatch) sprak lovende woorden over de winnaars uit. ‘De ondernemers van Marqeting hebben totaal verschillende karakters en expertises en vullen elkaar daardoor goed aan. Ze delen passie, gedrevenheid en de ambitie om trendbepalend te zijn. De beste ondernemers kijken continu in de spiegel en zoeken naar verbeteringen. In een fase van snelle groei zag het Marqeting-team in dat zij de benodigde managementcompetenties misten en hebben onlangs een ceo toegevoegd aan het team. Daarnaast is ook het tijdelijk wegvallen van een belangrijk teamlid niet alleen respectvol behandeld, het is ook nog eens goed opgelost.’ Gerrit Reinders en Jurjen Thomas namen de prijs in ontvangst.

Presentatie Marqeting - finale Entrepreneur Team Award 2015 (TeamVenture)

Etrias en Scribbr

Naast een trofee en de titel ‘Beste Ondernemersteam van Nederland 2015’, krijgt Marqeting onder meer toegang tot het wereldwijde Accenture-netwerk, de gelegenheid om te pitchen voor investeerders en een eigen radioprogramma bij New Business Radio.

De andere twee finalisten waren de ondernemersteams van Etrias en Scribbr. Scribbr wist de meeste stemmen van het publiek te bemachtigen, al was daar wel flink campagne voor gevoerd. De jury nam de uitslag van de publieke stemmen mee in hun eindoordeel maar koos toch voor een andere winnaar. De twee runners-up ontvingen een certificaat met de titel ‘Top drie Beste Ondernemersteams van Nederland 2015.’ Alle deelnemers aan de competitie ontvangen een jaar lang gratis gebruik van Exact Online-software.

Presentatie Scribbr - finale Entrepreneur Team Award 2015 (TeamVenture)

Derde verkiezing

De Entrepreneur Team Award is een landelijke verkiezing en werd dit jaar door TeamVenture voor de derde keer georganiseerd. De verkiezing is in het leven geroepen om de kracht van sterke ondernemersteam voor het succes van een bedrijf te tonen en te belonen.

De selectie vond plaats op basis van een uitgebreide vragenlijst die de teams zelf hebben ingevuld, telefonische interviews met zakenrelaties die de ondernemersteams goed kennen, publieke stemmen en een live presentatie tijdens de finale. De teams zijn door een onafhankelijke jury, bestaande uit Peter van Meersbergen (managing partner InvestorMatch), Joris Hekelaar (‎senior principal coaching center of excellence Accenture) en Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable), beoordeeld op een reeks van teamaspecten als complementariteit, samenhang en teamprestaties. Dit jaar streden veertig ondernemersteams mee in de verkiezing.

TeamVenture organiseerde de award samen met diverse partnerorganisaties, waaronder Accenture, Computable, Rabobank (Utrecht) en Exact.

Presentatie Etrias - Finale Entrepreneur Team Award 2015 (TeamVenture)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-03T10:56:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.