Ron de Mos stopt als directeur CGI Nederland

Dirk de Groot wordt nieuwe businessunit-leider

Computable Awards 2016, winnaar Ron de Mos van CGI

Ron de Mos als winnende ceo tijdens de Computable Awards 2016.

Ron de Mos stapt op bij dienstverlener CGI Nederland. De senior vicepresident en general manager gaat na een carrière van 38 jaar met pensioen. De Mos, vorig jaar uitgeroepen tot ceo van het jaar bij de Computable Awards 2016, wordt opgevolgd door Dirk de Groot. De nieuwe man zal als businessunit-leider rapporteren aan Doug McCuaig, president van Centraal-, Oost- en Zuid-Europa.

Ron de Mos vervulde 38 jaar senior management-functies in de ict-wereld. De Mos: ‘Na een lange carrière in de it-industrie, waarin ik de laatste vijf jaar heb mogen bouwen aan CGI in Nederland, is het moment gekomen om mij te richten op andere zaken zoals mijn familie of meer maatschappelijke organisaties waar ik actief ben.’

Doug McCuaig roemt het leiderschap van De Mos en benoemt expliciet zijn bijdrage aan de Nederlandse organisatie alsmede het vormgeven van de Shell-businessunit.
‘De volgende fase bij CGI Nederland zal worden ingezet door Dirk de Groot, samen met het managementteam en CGI-members. De Groot kan bouwen op zeventien jaar ervaring in de it-industrie en heeft de laatste vijftien jaar van zijn carrière bij CGI succesvol vormgegeven.

In zijn laatste rol was De Groot als vicepresident verantwoordelijk voor de sector Transport, Post & Logistiek bij CGI Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goh, als ik er eindelijk uit mag, heb ik me bijna 51 jaar lang drie keer in de rondte gewerkt. Het is eerlijk verdeeld in de wereld. En dat zijn dan de mensen die alleen maar meer, meer, meer van ons verlangen.

Beste Niek.
Vervelend voor je dat je zo hard hebt moeten werken. Ik heb eigenlijk wel een beetje medelijden met je. Want zoals ik tussen de regels door lees, ben je eigenlijk helemaal niet blij met wat je die halve eeuw hebt gedaan. Veel liever was je natuurlijk wat hoger in een bedrijf gaan zitten, maar hey wat kon je doen hè, daar zat al iemand. En die iemand ging maar niet weg. En toen die eindelijk weg ging, werd zijn plaats al ingenomen door iemand die veel jonger was dan jij en veel minder ervaring had. Ik weet het Niek, het is niet eerlijk. Alle leuke baantjes zijn al ingenomen door anderen die ons vertellen wat wij moeten doen en laten zodat zij een goede score en dito bonus krijgen, en dikke pensioenen waardoor zij eerder dan wij kunnen stoppen met het werk, wat ze eigenlijk helemaal net leuk vinden maar alleen maar dede om veel snel geld te verdienen en om ons te pesten.
We zijn slachtoffer van het systeem, wij krijgen nagenoeg geen kansen om onze dromen na te jagen en onze ambitie wordt door alle managers genegeerd. En we hebben er 50 jaar lang over geklaagd bij alles en iedereen en er was niemand die naar ons luisterde en er wat mee deed.

Vooral wij zelf niet.

Groet, Bert

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-07T16:14:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.