Logistiek dienstverlener DSV biedt ook softwaredienst

Overeenkomst met Slimstock basis om voorraad klanten te beheren

DSV Global Transport & Logistics heeft een overeenkomst gesloten met Slimstock, leverancier van software voor voorraadoptimalisatie. Een team voorraadspecialisten binnen DSV wil de kennis en software van Slimstock gaan inzetten voor het optimaliseren van de supply chain bij klanten.

DSV Global Transport & Logistics treedt op als logistiek dienstverlener en ziet de overeenkomst met Slimstock als een verbetering van de dienstverlening. ‘Klanten verwachten tegenwoordig meer van ons dan alleen warehousing, order fulfilment en distributie’, zegt Meinderdjan Botman, chief commercial officer bij DSV Solutions daarover. ‘Ze hebben behoefte aan een logistieke partner die verantwoordelijkheid neemt voor de hele supply chain, inclusief het optimaliseren van voorraadniveaus.’

De eerste klant van DSV waarvoor de software van Slimstock wordt ingezet, is een autodealer-organisatie in Zuid-Afrika, gespecialiseerd in merken als Hyundai, Opel, Isuzu, Renault, Suzuki en Volkswagen. Het bedrijf heeft zijn logistieke operatie al uitbesteed aan DSV en in een pilotproject gaat DSV nu ook de voorraad beheren en optimaliseren, gebruikmakend van de software van Slimstock.

Wereldwijd

Slimstock, opgericht in 1993, is speler op het gebied van voorraadmanagement en wereldwijd actief met kantoren in meer dan twintig landen. Naar eigen zeggen bedient het bedrijf een kleine duizend klanten in diverse sectoren. DSV biedt diensten en oplossingen voor supply chain management en ondersteunt hiermee duizenden klanten. De wereldwijd opererende onderneming telt ruim 45.000 medewerkers in meer dan tachtig landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-18T15:30:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.