Kaseya haalt half miljard dollar op

Het van oorsprong Ierse Kaseya, gespecialiseerd in oplossingen voor it-infrastructuurbeheer, heeft een investering van vijfhonderd miljoen dollar gekregen van TPG en Insight Partners. Het bedrijf gaat het geld aanwenden voor overnames, r&d en om nieuwe markten op te zoeken.

Het geld betekent niet dat het bedrijf verkocht is, benadrukt ceo Fred Voccola in een blogpost op de Kaseya-website. Er komen ook geen ontslagen en Voccola zelf blijft aan het hoofd van het bedrijf staan, klinkt het verder.

Kaseya maakt it-systeembeheersoplossingen voor managed service providers en middelgrote en kleine bedrijven. Het heeft er vorig jaar een stevig groeiparcours opzitten en deed op korte tijd verschillende overnames (Unitrends en RapidFire). Die deden het zakencijfer met dertig procent aangroeien. De markt voor it-managementplatformen zelf is ook stijgende. Volgens het marktonderzoeksbureau Markets and Markets groeit ze van 180 miljard dollar nu naar 282 miljard in 2023.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-06T10:20:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.