Caesar Experts breidt Oracle-dienstverlening uit

Oracle-activiteit van Angarde overgenomen

Angarde hevelt zijn Oracle-activiteit over naar Caesar Experts, onderdeel van de Caesar Groep. Dat zijn de twee partijen eerder deze week overeengekomen. De it-consultancy wil met de overname zowel de kennis op het gebied van Oracle-technologie als het klantenbestand verrijken.

‘Met de overname vergroten we onze kennis en kunde en kunnen we versnellen met de implementatie van onze visie op het gebied van Oracle-technologie, gebaseerd op cloud, data analytics en de Autonomous Database van Oracle’, licht Joost André, teamlead Oracle bij Caesar Experts, in een persverklaring toe. Om eraan toe te voegen dat de stap bovendien de positie van het in Utrecht gevestigde Caesar Experts binnen de markt voor Oracle-dienstverlening verder versterkt. Dat stalen van de dienstverlening moet vooral komen van de kennis en ervaring die de professionals van Angarde meenemen op het gebied van Oracle-databases, Oracle APEX en Java.

Angarde, eveneens met een kantoor in Utrecht, op zijn beurt zal zich naar de toekomst richten op de verdere uitbouw van zijn ict-infrastructuur en managed services-dienstverlening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-08T13:44:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.