Conclusion koopt KWD Resultaatmanagement

V.l.n.r.: Gerard Meijer (eigenaar KWDRM), Engbert Verkoren (ceo Conclusion) en Arjan Jonker (eigenaar KWDRM).

It-dienstverlener Conclusion uit Utrecht neemt KWD Resultaatmanagement over. Dat bedrijf uit Nieuwegein ondersteunt de business bij ict-projecten. Via de overname wil Conclusion als it-transformatiepartner optreden naar zijn klanten. KWD blijft zelfstandig opereren onder aanvoering van de huidige directie. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

KWD Resultaatmanagement ondersteunt organisaties bij complexe projecten op het snijvlak van business en ict. Hiervoor biedt het project-, programma- en agile management. De organisatie uit Nieuwegein is actief in de private markt en bij overheidsorganisaties. Tot voor kort was KWD Resultaatmanagement volledig eigendom van de oorspronkelijke oprichters. Conclusion neemt nu het bedrijf over. De it-dienstverlener benadrukt dat KWD als onafhankelijke partij blijft opereren onder aanvoering van de huidige directie.

‘Via de toevoeging van KWD Resultaatmanagement willen we een positie verwerven als it-transformatiepartner voor private ondernemingen en het middensegment van de zakelijke markt’, vertelt Engbert Verkoren, ceo bij Conclusion. ‘We bieden nu de hele scope: van het bedenken en vormgeven van een digitale bedrijfstransformatie tot en met het realiseren van de daadwerkelijke implementatie van de systemen.’

Arjan Jonker, eigenaar van KWD Resultaatmanagement: ‘Met de toevoeging van senior project- en programma-expertise aan het Conclusion-ecosysteem wordt het mogelijk om de aanwezige expertises binnen Conclusion-onderdelen te combineren en daarmee grote en complexe projecten en programma’s te realiseren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-17T11:36:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.