Interim-ceo Lexmark schuift op naar nieuwe topman

Manager

Printer- en imaging-specialist Lexmark heeft Allen Waugerman aangesteld als nieuwe ceo. Waugerman volgt daarmee Rich Geruson op die in november vorig jaar opstapte na een jaar het schip te hebben geleid.

Waugerman is een oudgediende van Lexmark en werkt al sinds 1991 voor het bedrijf. Hij was sinds het vertrek van Geruson al interim-ceo. Daarvoor bekleedde hij de post van chief technology officer.

Waugerman heeft een bachelordiploma in electrical engineering van de universiteit van Kentucky. Hij zetelt ook in de advies van het College of Engineering van diezelfde universiteit.

Geruson is na zijn vertrek bij Lexmark ceo geworden bij GBSI, dat it-opleidingen aanbiedt. Daarnaast zetelt hij in de raad van bestuur van NexOptic.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-23T13:30:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.