IT Services Nederland in handen van Hands On

Eric Drossaert (ITSN, links) en René van Klaveren (Hands On, midden).

Het Venlose IT Services Nederland (ITSN) sluit zich aan bij de Hands on Group in Weesp. Via de acquisitie ontstaat een it-dienstverlener met landelijke dekking, ongeveer 120 werknemers en ruim 23 miljoen euro omzet.

De in 1996 opgerichte Microsoft Gold-partner nam vorig jaar het Zwolse Compello over, terwijl twee jaar eerder, in 2017, het Utrechtse Optimatic ICT Solutions aan de groep werd toegevoegd. De naam Optimatic verdween toen van de markt.

ITSN-directeur Eric Drossaert treedt toe tot het directieoverleg van de Hands On Group, waar hij in gezelschap zal zijn van Piet Beers (directeur van Hands On Information Management in Weesp) en Marcel Langevoort (directeur van Compello). Drossaert stelt vast dat de overname bijdraagt aan de groeistrategie van zowel Hands On als ITSN en dat de krachtenbundeling de partijen in staat stelt om klanten nog beter te bedienen.

René van Klaveren, directeur Hands On, spreekt dan ook van een grote stap voorwaarts voor die klanten. ‘We zorgen enerzijds voor directe toegang tot complexe ict-kennis van onze consultants en anderzijds realiseren we klantvoordeel door onze backofficeprocessen efficiënter te maken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-09T18:00:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.