Pro Warehouse neemt Mass It over

Apple-specialist Mass It gaat op in Pro Warehouse, een eveneens volledig op Apple gerichte it-dienstverlener. Alle werknemers van Mass It komen op het Amsterdamse kantoor van Pro Warehouse te werken. Directeur-eigenaar Peter Bekkering gaat voortaan business development doen. Volgens Bekkering zijn er qua bedrijfscultuur weinig verschillen en sluiten de activiteiten goed op elkaar aan.

Beide bedrijven richten Apple-werkplekken in en doen het beheer ervan. Apple heeft een klein maar groeiend aandeel in de zakelijke markt.  Pro Warehouse bedient klanten zoals Transavia, Legal People en het VU Medisch Centrum.

Directeur Mark van den Broek ziet de fusie van Mass It in Pro Warehouse als een logische stap en investering in de toekomst als hij zegt: 'Wij groeien al jaren heel stevig en daarom zoeken we continue naar mogelijkheden om versneld nieuwe klanten te kunnen bedienen. Door deze fusie zijn onze services feitelijk voor honderd procent compleet.'

Nederlandse Apple-markt

Pro Warehouse heeft de ambitie om de grootste zakelijke Apple-reseller van Nederland te worden. Het bedrijf is één van de slechts 27 Apple Authorised Enterprise-resellers in de wereld. In Nederland is Amac de grootste Apple-reseller, maar beschikt het 'slechts' over de Premium-status. Het bedrijf levert dan ook vooral Apple-apparatuur aan consumenten en in mindere mate aan bedrijven, zoals Pro Warehouse dit wel doet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-16T14:28:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.