Infradax neemt Dutch Delta Group over

It-dienstverlener Infradax, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft de Dutch Delta Group uit Nijmegen overgenomen. De overname past in de strategie van BB Capital om met Infradax een belangrijke speler te worden binnen sectoren in de it-dienstverlening. Daarbij ligt de focus op overheid, onderwijs en de zorg.

De Dutch Delta Group, dat 25 werknemers telt, is it-partner van gemeenten met inmiddels zo'n 130 contracten. Het bedrijf biedt technische en functionele ondersteuning voor alle gangbare applicaties voor lokale overheden. De diensten bestaan uit het beheer en monitoring van de it-infrastructuur, het applicatielandschap, systeembeveiliging en het datamanagement. Het managementteam van blijft na de overname aan boord.

BB Capital Investments heeft afgelopen zomer een meerderheidsbelang genomen in Infradax. Directeur Susan van Koeveringe zegt dat de overname van Dutch Delta Group een volgende stap is om een sterke en duurzame onderneming te bouwen. 'Zowel door autonome groei als via vervolgacquisities zijn wij op weg om met Infradax onze marktpositie te versterken in verschillende sectoren binnen de it-dienstverlening.' 

Het Haagse BB Capital Investments is een bij de AFM geregistreerde fondsbeheerder. Investeerders bestaan voornamelijk uit Nederlandse ondernemers en vermogende families.

Infradax richt zich op circulaire it-diensten voor werkplekken en datacenter-omgevingen. Het bedrijf uit Amersfoort levert, implementeert en beheert complete it-infrastructuren voor klanten in het midden en hogere segment. Daarnaast beschikt het over een eigen maintenance-tak en heeft het diensten voor de werkplek van de toekomst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-24T12:03:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.