Sorsit gaat samen met Mldr Consultancy

It-dienstverlener Sorsit, gespecialiseerd in Oracle-technologie, is gefuseerd met Mldr Consultancy dat opereert op het snijvlak van business en it met specialismen op het gebied van financiële dienstverlening. Beide bedrijven gaan nu samen verder onder de naam Sorsit.

Remco Mulder van Mldr is geen vreemde voor Sorsit; hij werkte voorheen als consultant bij Sorsit, maar begon voor zichzelf, omdat het woon-werkverkeer (Best - Rijswijk) hem opbrak. Net als Sorsit kwam de ondernemer uit Brabant echter tot de conclusie dat schaalvergroting nodig was om te kunnen groeien.  

'Het is in onze business behoorlijk lastig om goed gekwalificeerd personeel aan te trekken. Heel veel database-experts beginnen namelijk voor zichzelf en laten zich als zzp’er inhuren”, zegt René Schrier, oprichter en mede-eigenaar van Sorsit. 'We zijn dan ook erg blij met de fusie. Samen krijgen we meer slagkracht en door de extra vestiging in de regio Eindhoven kunnen we nu ook eenvoudiger een groter deel van Nederland bedienen.'

Remco Mulder is nu samen met René Schrier en Marijn Schoonen mede-eigenaar van Sorsit. 'Voor onze klanten verandert er niet veel, ze zullen enkel een andere naam op de factuur zien', zegt Mulder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-28T23:45:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.