Isabel Moll nieuwe directeur Dell Nederland

Isabel Moll

Isabel Moll.

Dell Technologies heeft Isabel Moll benoemd tot vicepresident en general manager Nederland. Ze start vanaf half augustus en volgt hiermee Patrick van de Coolwijk op, die de rol van general manager in de afgelopen maanden op ad interim-basis heeft ingevuld. Dit deed hij nadat Jeannine Peek naar Capgemini vertrok.

Isabel Moll heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ict-industrie en werkte hiervoor bij KPMG, waar ze in de rol van partner voornamelijk klanten in de gezondheidszorg en bij de overheid heeft geadviseerd over hun digitale transformatie en de inzet van data-analytics. Voordat Moll in dienst trad bij KPMG, was ze twaalf jaar werkzaam bij Microsoft, waar ze aan het roer stond van de Cloud & Enterprise Business. Daar richtte ze zich op de acceptatie van beheerpaltform Azure in de Nederlandse markt. Ook was ze verantwoordelijk voor de transformatie van licentie-modellen (on-premise) naar saas- en cloud-contracten. Ook vervulde Moll it-rollen bij KLM en KZA.

Rode draad

‘We zijn blij dat Isabel Moll ons binnenkort komt versterken en kijken ernaar uit haar te introduceren bij onze klanten en partners’, zegt Claire Vyvyan, topvrouw voor de West-Europese regio bij Dell Technologies. 'De rode draad in haar carrière is het leiden van complexe innovaties en digitale transformaties waarin niet alleen technologie, maar ook processen en mensen van cruciaal belang zijn. Moll heeft altijd een sleutelrol vervuld bij de transformatie van de organisaties waar ze werkte, evenals bij die van haar klanten.’

Moll kijkt er naar uit om na de zomer te starten bij Dell Nederland. Na de lockdown-periode hoopt ze Nederlandse organisaties te helpen binnen de snel veranderende ict-markt. Ook richt ze zich op de ict-ondersteuning achter nieuwe vormen van samenwerken.

Patrick van de Coolwijk, die momenteel op ad interim-basis de rol van general manager bekleedt, zal nog tot ten minste het einde van het tweede kwartaal leiding geven aan Dell Nederland.

Startups en scale-ups

Toen ze bij Microsoft werkte is Moll ook mentor voor startups en scale-ups geworden. Dit werk zet ze onder Dell voort.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-10T11:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.