RedLogic maakt onderdeel uit van Conscia

Dit artikel delen:

VMware specialist RedLogic gaat op in de Conscia Groep. De it-dienstverlener uit Gouda was al lange tijd tijd op zoek naar een strategische partner voor het aanbieden van VMware-diensten.

Volgens Marcel Cappetti, ceo van Conscia Nederland, begonnen zijn klanten daar om te vragen. ‘Vrijwel al onze klanten gebruiken VMware. Dienstverlening op dit gebied is voor ons het laatste puzzelstukje voor een compleet aanbod’, verklaart Cappetti het samengaan.

Het in 2012 opgerichte RedLogic biedt consultancy, projecten en beheerde diensten aan. Het bedrijf uit Houten behoort met circa 25 medewerkers tot de middelgrote VMware-specialisten. Alexander de Wit, medeoprichter van RedLogic: ‘Door de samenwerking met Conscia kunnen we ons cloud-aanbod verder verbreden.

De Conscia Group heeft ruim 950 medewerkers in zes landen (Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland en Slovenië). Conscia Nederland telt ruim 240 werknemers.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-20T11:13:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.