Peak Value verder met Matchd

Het Rotterdamse Peak Value, dat ondernemers adviseert, neemt een significant belang in Matchd, een arbeidsbemiddelingsbureau voor overheidsbanen. De twee werkten al langer samen, maar met de overeenkomst willen beide partijen het groeipad van Matchd verder professionaliseren.

Matchd verzorgt arbeidsbemiddeling voor hbo+-banen voor de overheid. Dat doet het bedrijf voor uiteenlopende beroepsgroepen; van civiel ingenieur tot hr-manager en van beleidsmedewerker tot ict’er.

Dit jaar stevent Matchd af op een omzet van twintig miljoen euro, vijftig procent meer dan vorig jaar. Het heeft twintig eigen medewerkers die ervoor zorgen dat een groeiende pool van nu 250 krachten aan het werk kan bij overheidsdiensten. Matchd werkt voor ruim zeventig gemeenten, maar ook voor provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat, politie en ministeries. Ook bedient het bedrijf publieke organisaties zoals de Kamer van Koophandel, universiteiten en ziekenhuizen.

Samenwerking

Om de snelle groei in goede banen te leiden, werkte Matchd sinds 2019 samen met Peak Value.  De samenwerking beviel zo goed dat Peak Value zijn rol wilde uitbreiden. 'De participatie van Peak Value is een meer dan welkome aanvulling', zegt Sebastiaan Winter, medeoprichter van Matchd. 'Het team daar heeft een schat aan ervaring en medeoprichter Marcel Broersma kent ons vakgebied door en door. Hun aanpak zorgt ervoor dat we veel strategischer te werk kunnen gaan.'

De samenwerking zorgt er ook voor dat Matchd gerichte plannen kan maken om nieuwe markten te betreden. 'Wij zijn sterk in arbeidsbemiddeling, en dat blijven we uitbreiden. Maar in de markt zien we een sterke wens om personeel in dienst te hebben. Daarom willen we ook de transitie naar detachering inzetten. Zo willen we klaar zijn voor de toekomst en met Peak Value hebben we de partner gevonden om deze plannen uit te voeren”, aldus Winter.

Potentie

Marcel Broersma, oprichter en directeur van Peak Value: 'Een samenwerking begint bij ons altijd met de persoonlijke verhouding met de ondernemers. Door met elkaar te werken, kom je erachter of er een goede klik is. Die zien we bij Matchd zeker. Daarnaast zien we de potentie van het bedrijf. Matchd heeft zich sterk ontwikkeld in een competitieve markt, en we zien ook dat die positie alleen maar sterker wordt. Er liggen bovendien nog volop kansen voor het bedrijf. Met ons team zullen we een goede toevoeging zijn om het bedrijf verder te professionaliseren.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-25T10:53:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.