Hans Roth wordt Europees topman Red Hat

Senior Vice President en General Manager voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) Red Hat

Hans Roth.

Opensource-specialist Red Hat, onderdeel van IBM, wijst Hans Roth aan als nieuwe senior vicepresident en general manager voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Roth volgt daarmee Werner Knoblich op, die daarmee op achttien dienstjaren blijft steken.

Hans Roth is bij Red Hat momenteel senior vicepresident en general manager van Global Services en Technical Enablement. Sinds zijn indiensttreding in 2016 heeft Roth zich gericht op het realiseren van it-transformaties bij klanten, om zo opensource volledig te benutten. In zijn nieuwe functie concentreert hij zich op het ontwikkelen en uitvoeren van de bedrijfsstrategie van het bedrijf binnen EMEA.

Voordat hij bij Red Hat kwam, was Roth vicepresident van de Service Delivery Unit voor Hewlett-Packard Enterprise voor Centraal-Europa. Hij bekleedde ook functies binnen het managementteam van Hewlett-Packard Enterprise Services EMEA.

Roth neemt het stokje over van Werner Knoblich. Knoblich begon in 2003 bij Red Hat, waar hij zich volledig richtte op opensource-technologieën, waaronder Red Hat Enterprise Linux. Met een grote focus op open source was er onder zijn leiding een sterke groei zichtbaar binnen EMEA. Red Hat wist uit te breiden naar zestien nieuwe EMEA-landen. Daarnaast ondersteunde hij Red Hat bij het ontwikkelen van een partnerecosysteem in de regio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-11T11:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.