Itam Solutions lijft Mproof in

Itam Solutions en Mproof gaan samen verder als Itam Solutions. Mproof uit Leiden en Singapore is een specialist in servicemanagement. Die activiteit past goed bij de Eindhovense it-dienstverlener die zich heeft toegelegd op it asset management (itam).

Het fusiebedrijf telt nu 48 medewerkers die verspreid werken over de hoofdvestiging in Eindhoven en dan de twee nevenvestigingen (Leiden en Singapore). Door itam te combineren met softwaremanagement, inclusief cloud assets, krijgen klanten meer controle over hun software-uitgaven, functionaliteit en software lifecycle management.

Khalid Hafid wordt algemeen directeur, terwijl Gerben van Kesteren als technologisch directeur de technische kant gaat begeleiden. Simone van Sambeek, die het 'oude' Itam leidde, gaat zich toeleggen op de operaties en businessontwikkeling. Dat laatste doet ze samen met Derk van Wijk, de oud-grootaandeelhouder van Mproof, die in de nieuwe constellatie financieel directeur wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-18T12:56:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.