Infradax lijft Interlincq en It4Success in

Schaakspel

It-dienstverlener Infradax heeft branchegenoten Interlincq uit Soest en It4Success uit Delft overgenomen. De transacties werden mogelijk gemaakt door BB Capital Investments, de fondsbeheerder die sinds 2020 een meerderheidsbelang in het Amersfoortse Infradax heeft.

De acquisities van Interlincq en It4Success betekenen de vierde en vijfde overname binnen twee jaar, nadat eerder NewComm IT, Office Extensions en de Dutch Delta Group werden geïncorporeerd. De it-dienstverlener groeit hiermee door naar een omzet van circa veertig miljoen euro en ruim 160 medewerkers.

Susan van Koeveringe, ceo BB Capital Investments, wil met Infradax een belangrijke specialist worden binnen de sectoren overheid, zorg en zakelijke markt. Zij ziet een verschuiving plaatsvinden waarbij de totale it-dienstverlening als geheel wordt belegd bij één onderneming.

Tjeerd van ’t Veld, ceo Infradax, ziet in de komst van It4Success een uitbreiding van het portfolio van Infradax en nog meer specialisten. ‘Daarnaast ontstaat een bredere landelijke dekking. Met de overname van Interlincq verstevigt Infradax zijn positie binnen de Nederlandse gemeenten, waarmee gezamenlijk meer dan de helft van deze markt bediend wordt.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-15T10:30:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.