IPhones-oplapper Swappie ontvangt miljoenenfinanciering

smartphone telefoon gsm

Swappie, handelaar in refurbished iPhones, haalt 108 miljoen euro op om verder in Europa te kunnen groeien. In totaal is nu al 149 miljoen euro in de Finse scaleup gestoken.

Als voorvechter van de circulaire smartphone-economie meent Swappie te kunnen profiteren van de groeiende belangstelling voor opgelapte Apple-telefoons. Doel is de belangrijkste Europese speler op dit gebied te worden.
Uitgebreide marketingcampagnes moeten de bekendheid van dit soort telefoons vergroten. Door de volledige waardeketen te controleren zegt Swappie in te staan voor de kwaliteit van refurbished iPhones.

De Finse onderneming zit in vijftien landen waaronder Nederland en België. Investeringsmaatschappij Verdane leidde de laatste grote financieringsronde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-16T11:27:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.