'Flexbedrijf' Pivoton overgenomen door Zvoove

Pivoton, it-businesspartner voor de uitzendbranche, wordt ingelijfd door de Duitse Zvoove Group. Het bedrijf uit Ede biedt software voor administratieve en commerciële processen in de flexmarkt als saas- en paas-oplossing. Daarbij geeft Pivoton keuzevrijheid en flexibiliteit in it-oplossingen. Ook verzorgt het bedrijf de complete backoffice-verwerking van urendeclaraties en facturatie.

Zvoove, naar eigen zeggen marktleider in Europa, ziet Nederland als een belangrijk afzetgebied. Het uitzendwezen is in Nederland hoog ontwikkeld. Wereldwijd behoort ons land tot de grootste markten. Volgens Oliver Muhr, ceo van Zvoove, is aanwezigheid in Nederland dan ook van hoog strategisch belang.

Zvoove telt 330 medewerkers en ruim drieduizend klanten. Het bedrijf is zelf ook weer het resultaat van fusies. Zvoove bundelt Landwehr, Rhb, Prosoft, BackOffice en Leviy. De Duitsers concentreerden zich tot nog toe op de eigen thuismarkt en Zwitserland, maar willen ook daarbuiten snel groeien. Pivoton verwacht als bedrijfsonderdeel van Zvoove meer te kunnen investeren in innovatieve oplossingen.

Het Duitse bedrijf heeft de investeerder LEA Partners achter zich staan. Het financieel adviesbureau CFI, gespecialiseerd in fusies en overnames, heeft Zvoove bijgestaan in de aankoop van Pivoton. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-12T10:28:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.