25ste overname Techone: Access4IT

Techone, dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het midden- en kleinbedrijf, heeft ict-bedrijf Access4IT uit Duiven overgenomen. Met deze deal bereikt het Rotterdamse bedrijf de mijlpaal van vijfentwintig acquisities sinds het medio 2020 op overnamejacht ging.

Techone rijgt, gesteund door investeerder Nedvest, de ene na de andere aankoop aaneen om de komende jaren te kunnen uitgroeien tot een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren it-infrastructuur, telefonie en beveiliging.

Vorige week maakte het bedrijf zijn nieuwste aankoop bekend: Access4IT. Dit bedrijf, in 1998 opgericht door Ad Esschendal, levert clouddiensten, kantoorautomatisering, voip-telefonie en beveiligingsoplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-30T12:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.