Ctac neemt Technology2Enjoy over

Overname

Ict-dienstverlener Ctac neemt Technology2Enjoy over, implementatiepartner van SAP Business ByDesign. Daarnaast is het bedrijf uit Amstelveen actief als consultant voor S/4Hana, Oracle Peoplesoft en Oracle Cloud software. Technology2Enjoy telt twintig medewerkers en draait een jaaromzet van circa drie miljoen euro.

Volgens Pieter-Paul Saasen, ceo van Ctac, past de acquisitie in het versterken van de positionering als business & cloud integrator. Ctac breidt hiermee zijn erp-portfolio verder uit. Saasen: 'We spelen in op de trend in de markt waarbij organisaties kiezen voor een eenvoudige erp-kern volgens het principe ‘keep the core clean’. SAP Business ByDesign voorziet in deze toenemende behoefte naar meer wendbaarheid en effectiviteit en wij voorzien dan ook verdere groei in dit segment van de erp-markt.'

Technology2Enjoy zal vanaf het derde kwartaal van dit jaar bijdragen aan de groei van de consultancy- en detacheringsactiviteiten van Ctac. De aankoop zal ook direct bijdragen aan de ebitda-winst. Ctac betaalt het volledige overnamebedrag uit eigen middelen en zal geen additionele financiering aantrekken of aandelen uitgeven. Eddy van der Laan, bestuurder van Technology2Enjoy, blijft aan. Hij zal leiding gaan geven aan de SAP Business ByDesign- en Oracle PeopleSoft-activiteiten binnen Ctac.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-02T09:38:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.