Johan Taams onzeker over toekomst bij Centric

Johan Taams

Johan Taams wacht een onzekere toekomst als topman van Centric. De man die vanaf 1 augustus 2021 leiding gaf aan Centric, zou op de schopstoel zitten.

Johan Taams bevestigt noch ontkent te zijn ontslagen. ‘Ik kan er nu niets over zeggen. Het is nog niet rond,’ zei hij maandagavond 6 juni desgevraagd. De topman heeft ook geruchten gehoord over een op handen zijnde vertrek. ‘Binnenkort zal blijken of er iets van waar is. Ik ga morgen naar kantoor. Dan zal ik kijken wat er speelt.’

Taams had als opdracht Centric weer in rustig vaarwater te brengen. Maar dat lukte niet erg, zeker niet nadat Centric op aandringen van volledig eigenaar Gerard Sanderink bij zijn ex beslag liet leggen. De it-dienstverlener haalde daarop bakzeil bij de rechtbank in Almelo.

Bovendien leed Centric reputatieverlies toen bleek dat de directie niet in staat was te voorkomen dat de eigenzinnige Sanderink zijn bedrijf verder mee sleurde in het conflict met zijn voormalige partner Brigitte van Egten. Ook voor Taams was dit een pijnlijke affaire. De afgelopen drie weken was hij amper meer op kantoor te vinden, aldus ingewijden. De woordvoerder van Centric was nog niet voor commentaar bereikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-06T23:59:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.