2Foqus neemt FourPoints Automation over

Business intelligent-specialist 2Foqus slaat de handen ineen met branchegenoot FourPoints Automation uit Den Haag. De it-dienstverlener uit Apeldoorn en Breda, die eerder dit jaar Provelu inlijfde, neemt eerst een belang in FourPoints Automation. Het is de bedoeling om uiteindelijk tot een volledige overname te komen.

Volgens Rolf Grouve, directeur van 2Foqus, leidt de krachtenbundeling tot een verbreding van kennis en expertise op het gebied van datamanagement. Ook qua marktsegmenten vullen beide bedrijven elkaar goed aan.

FourPoints biedt oplossingen voor bi & analytics, applicatie-integratie en datamigratie. Het Haagse bedrijf werkt vooral voor gemeenten en mkb. 2Foqus biedt data-analytics-oplossingen en trainingen voor zorg-, transport-, productie- en flexorganisaties.

In de nieuwe samenstelling vormen beide bedrijven een business intelligence-organisatie met ruim zeventig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-28T10:18:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.