Siemens koopt softwareleverancier Brightly

verkocht

Siemens neemt Brightly Software over, een Amerikaanse saas-aanbieder voor het beheer van gebouwen en onderhoud. Deze acquisitie brengt Siemens Smart Infrastructure in een leidende positie in de softwaremarkt voor gebouwen en infrastructuur, aldus het bedrijf.

Met de overname denkt Siemens zijn sas-activiteiten sneller uit te breiden. De Duitsers tellen voor Brightly ruim anderhalf miljard dollar neer, plus een extra bedrag als bepaalde financiële doelen worden behaald. 

Brightly, vroeger Dude Solutions genaamd, biedt een op de cloud gebaseerd platform vol data om voorspellende inzichten te leveren die gebruikers door de belangrijkste fasen van de volledige levenscyclus van activa helpen. De Amerikanen hebben klanten op gebied van onderwijs, de publieke infrastructuur, gezondheidszorg en maakindustrie. Ze hopen onder vleugels van Siemens buiten de VS sterker te kunnen groeien. Siemens Infrastructure krijgt meer voet aan de grond in de VS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T10:30:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.