Effectory in handen van Maguar Capital Partners

De Duitse investeerder Maguar Capital Partners neemt voor een onbekend bedrag een meerderheidsbelang in het Amsterdamse Effectory. Dit onderzoeksbureau op het gebied van personeelszaken is met name gespecialiseerd in het meten van het welbevinden van werknemers.

Met het extra kapitaal van Maguar wil Effectory zijn Europese marktaandeel vergroten, onder meer via acquisities. Het bedrijf is ruim vijfentwintig jaar actief en biedt werkgevers onder meer een feedbackplatform dat hen helpt zaken als bevlogenheid en ontwikkelbehoefte onder werknemers te meten. Effectory noemt dat 'employee listening', waarvan het belang in Europa door de krapte en competitiviteit op de arbeidsmarkt is gegroeid.

Bij het bedrijf werken zo'n tweehonderd mensen, verdeeld over kantoren in Amsterdam en München (de thuisbasis van Maguar Capital Partners). Tot de klantenkring behoort onder andere Exact.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-18T12:19:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.