SAS haalt banden aan met SingleStore

SAS (analytics) gaat nauwer samenwerken met softwarefabrikant SingleStore. Door de analytische kracht van SAS Viya te combineren met datacompressie van SingleStore kunnen databeheer en -integratie minder complex worden.

De toegang tot data, opgeslagen in SingleStore’s cloud-native realtime-database, wordt daarmee vereenvoudigd terwijl er ook betere prestaties en meer schaalbaarheid in het vooruitzicht worden gesteld. Bovendien gaat de verwerkingstijd omlaag die nodig is om geavanceerde modellen te trainen. 

Volgens Bryan Harris, cto bij SAS, zijn uiteindelijk snellere beslissingen te nemen. Ook verwacht hij dat cruciale informatie sneller wordt ontsloten. Beide ondernemingen werken sinds december 2020 samen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-23T16:41:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.