Broad Horizon lijft app-ontwikkelaar Iquality in

Overname

Broad Horizon neemt Iquality over, een specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van bedrijfsspecifieke cloud-applicaties. Met deze acquisitie speelt de Amsterdamse ict-dienstverlener in op de groeiende marktvraag naar ontwikkelaars van apps voor de cloud. Deze applicatieontwikkeling vult het bredere Microsoft-landschap aan dat centraal staat binnen Broad Horizon.

Iquality uit Nijmegen richt zich op financiële dienstverleners en beheerders van wagenparken en andere activa. De dienstverlening laat zich omschrijven als ‘teams-as-a-service', een model waarbij klanten flexibel toegang hebben tot de technische competenties binnen Iquality (ux-devops) gedurende de cyclus van applicatieontwikkeling. Deze multidisciplinaire teams werken nauw samen met één of meerdere klanten om hun software, apps of websites te ontwerpen of te verbeteren.

De overname van Iquality brengt het personeelsbestand van Broad Horizon op 1.100, verdeeld over tien bedrijven in Nederland, Denemarken, België, Duitsland, Finland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Arabische Emiraten.

Broad Horizon heeft de afgelopen jaren vooral Microsoft-dienstverleners overgenomen: Abecon, Breinwave, GreatCircle en House of Engagement. In april van dit jaar werd Sulava uit Helsinki ingelijfd, leverancier van Microsoft-werkplekoplossingen. Ook is in Denemarken een Microsoft-marktpositie opgebouwd met de acquisities van Delegate en Projectum.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-24T11:47:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.