Appronto steekt Belgische grens over

Appronto heeft een nieuwe vestiging geopend in België. De Nederlandse low-code-specialist noemt dit ‘een logische stap gezien de groei en de toenemende populariteit van en grote vraag naar low-code-oplossingen’. Zusterbedrijven Dimensys en Cards PLM Solutions waren al actief op de Belgische markt.

Appronto werd het afgelopen jaar niet alleen de eerste Europese Siemens Smart Expert Partner, maar ontving ook de Boomi Partner Spotlight Award én werd verkozen tot de Top Cloud Partner Benelux van Siemens. Uitbreiding naar een Belgisch team was dus een logisch vervolg. De intentie is om uit te groeien tot een leidende partij op het gebied van digitale transformaties. Europabreed wordt daarbij gestreefd naar een plek in de top vijf.

De opening van de Belgische vestiging gaat gepaard met de aanwerving van een eigen account executive. Deze zal opereren vanuit het Dimensys-kantoor in Antwerpen. Appronto heeft al klanten in België en Luxemburg zoals KLEA (Brussel) en Saphilux (Luxemburg). 

België is klaar voor low-code en digitale transformatie; steeds meer organisatie gebruiken dit al of verwachten in de toekomst hiermee aan de slag te gaan, klinkt het bij Appronto. Het bedrijf wijst specifiek naar Antwerpen, waar in de industrie en de logistieke al veel gewerkt wordt met intelligente oplossingen gebaseerd op low-code-ontwikkeling. Dit soort oplossingen wordt ingezet voor bijvoorbeeld onderhoudsprocessen of het ontsluiten van processen die nu in erp-pakketten zitten.

Appronto vermoedt mooie kansen om de eigen expertise toe te passen ‘in een interessante en kansrijke groeimarkt’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-09T12:22:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.