Corel verandert naam in Alludo

Naamswijziging

Corel, in een grijs verleden bekend van WordPerfect en nog altijd actief met CorelDraw en WinZip, verandert zijn naam in Alludo. Het Canadese softwarebedrijf kondigt een totale rebranding aan. Wel blijven merken als CorelDraw, die al enkele tientallen jaren bestaan, als submerk voortbestaan.

Corel heeft, gesteund door investeerders, de afgelopen jaren een flinke metamorfose doorgemaakt. Visie en strategie zijn veranderd, terwijl het accent meer komt te liggen op zakelijke software. De missie is om de toekomst van het werk te veranderen. In dat kader past ook de recente overname van het Belgische Awingu, ontwikkelaar van oplossingen voor de unified workspace en zero-trust. Awingu valt onder Parallels, software voor virtualisatie en virtuele desktop-infrastructuur.

Alludo wil software ontwikkelen die het dagelijks werk eenvoudiger maakt. Op deze manier krijgen klanten en medewerkers meer vrijheid en kunnen ze meer tijd besteden aan zaken die er écht toe doen. Ook Alludo zelf geeft zijn medewerkers de vrijheid om overal te werken waar zij willen. Inmiddels heeft 95 procent van de medewerkers ervoor gekozen om op afstand te werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-13T12:20:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.