Renzo Taal nieuwe directeur Duits Thinkproject

Renzo Taal

Renzo Taal wordt per 14 november 2022 de nieuwe baas van Thinkproject. Dit is een Duitse leverancier van informatiemanagementsoftware voor de bouw- en installatiebranche. Taal volgt Patrik Heider op die heeft besloten Thinkproject te verlaten.

Renzo Taal heeft ervaring als topmanager in verschillende rollen bij onder andere crm-expert Salesforce. Zijn laatste functie bij dit bedrijf was algemeen directeur Azië in Singapore. Daarvoor was hij werkzaam voor UiPath (leverancier van robotic process automation), waar hij de EMEA-regio aanstuurde, Philips en Dell. Taal behaalde een MScBA in Finance & Information Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  

Taal ziet het als zijn missie om als nieuwe topman de expansiekoers van Thinkproject voort te zetten. In zijn 22-jarige bestaan is het Duitse bedrijf, mede door talrijke overnames, aanzienlijk gegroeid. Het bedrijf profileert zich vandaag de dag als een Europese aanbieder van een software-as-a-service (saas)-platform voor bouw- en engineeringprojecten.

Afgelopen januari nam het nog het Franse Kairnial over met zijn systeem voor mobiele BIM (BouwInformatieManagement). 'Met geïntegreerde oplossingen wil Thinkproject de processen voor de planning, bouw en exploitatie van gebouwen in de toekomst blijven digitaliseren', aldus aankomend topman Taal.

Bij Thinkproject werken zo'n 700 man, verspreid over 23 kantoren in Europa, Azië en Australië. De hoofdzetel staat in München. In Nederland bevindt zich de locatie in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-29T15:47:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.