BCS HR Groep neemt Tasper en MediSoft over

BCS HR Groep, leverancier van software voor salarisadministratie en human resources management (hrm), breidt verder uit. Nadat afgelopen juli Apployed uit Berkel Rodenrijs werd ingelijfd, worden nu de softwarebedrijven Tasper uit Deventer en MediSoft uit Amstelveen overgenomen.

Software-investeerder Main Capital Partners, die in april van dit jaar bij BCS instapte, draagt wederom zorg voor de financiering. De markt voor human capital management groeit, met diverse mogelijkheden tot consolidatie. BCS HR heeft ongeveer 150 medewerkers na de overnames.

MediSoft en Tasper bieden oplossingen die complementair zijn aan het productportfolio van BCS. De software van MediSoft omvat verzuimregistratie, casemanagement en re-integratietrajecten. BCS kan hiermee een meer uitgebreide oplossing bieden voor medewerkers die enige tijd afwezig zijn. Bovendien krijgt het bedrijf nu een sterke entree tot de zorgsector.

Tasper is gespecialiseerd in software waarmee bedrijven hun werknemers verlofregelingen en flexibele arbeidsvoorwaarden kunnen bieden. Denk aan persoonsgebonden uitgaven en budget voor fitness en opleiding.

Joep Eijkens, ceo van BCS, verwacht met beide overnames zijn klanten beter te kunnen ondersteunen bij de bevordering van werknemersgezondheid- en tevredenheid. De software maakt het proces rondom flexibele arbeidsvoorwaarden, werknemersgeluk, verzuim en re-integratie efficiënter, aldus Eijkens.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-18T15:21:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.