Osre laat oog vallen op EyeMove

Het Amsterdamse vastgoedsoftwarebedrijf Osre breidt het productaanbod uit met de overname van EyeMove. Dit is een marketing en customer relationship software (crm)-oplossing voor beleggers, projectontwikkelaars en woningcorporaties. EyeMove vormt een aanvulling op het digitale platform van Osre dat zich meer richt op beleggers, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Osre biedt een software-as-a-service (saas)-oplossing die het vastgoedtransactieproces automatiseert in segmenten van de woning- en commercieel vastgoedmarkt, met de nadruk op de eerste verhuur: van adverteren en onboarding van huurders tot het matchen van verhuurders- of huurderprofielen en het ondertekenen van contracten.

Inclusief EyeMove (officieel valt het onder de holding Cubiceyes uit Maarssen) kan Osre de gehele vastgoedketen beter en professioneler bedienen. EyeMove staat aan de vooravond van de lancering van het nieuwe platform Bricr, een 'alles-in-één-vastgoedsuite', dat wordt geplaatst naast de twee andere producten Nieuwbouw (huur/koopwoningen) en Relet (wederverhuur woningen).

Osre is in maart van dit jaar overgenomen door Aareon, leverancier van software voor de vastgoed- en woningcorporatiesectoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-28T13:11:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.