E-commerce-overnamemachine Dwarfs dendert door

Om nieuwe overnames te kunnen doen, heeft de Nederlandse e-commerce-scale-up Dwarfs dertig miljoen euro aan groeikapitaal opgehaald bij nieuwe en bestaande aandeelhouders. De financiële versterking volgt op de dertig miljoen die het bedrijf eerder in augustus 2021 ophaalde om toentertijd het hoge tempo van acquisities bij te benen.

Demian Beenakker, ceo en medeoprichter, denkt met het nieuwe groeigeld te kunnen profiteren van de kansen die de turbulente e-commercemarkt op dit moment biedt. Sinds het begin van dit jaar zijn de marktomstandigheden grillig, geeft hij toe. Zijn bedrijf neemt in hoog tempo lokale webshops over, die snel groeien via de partnerplatforms van Bol.com en in tweede instantie ook Amazon.

Sinds de start van deze 'aggregator' begin vorig jaar zijn vijftien merken overgenomen, goed voor een omzet van veertig miljoen euro. Het bedrijf heeft ook eigen software ontwikkeld en een op maat gemaakt operationeel platform gebouwd waarop overgenomen merken worden geïntegreerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-30T10:14:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.