Quint en Anchormen heten vanaf nu Eraneos

Naamswijziging

Het adviesbureau Quint en zijn dochter Anchormen gaan dit nieuwe jaar door onder de naam Eraneos. Toen de Quint Group in 2021 samenging met AWK Group en Ginkgo Management Consulting, was al aangekondigd dat de drie adviesbureaus vanaf het nieuwe jaar onder één naam verder zouden gaan.

Eraneos adviseert organisaties bij het vormgeven en implementeren van digitale transformaties. In Nederland telt Eraneos circa 250 medewerkers die actief zijn voor tal van opdrachtgevers binnen de zorg, overheid, financiële instellingen en andere sectoren.

Quint werd opgericht in 1992. Het van oorsprong Nederlandse adviesbureau legt zich toe op digitale strategie en transformaties. Dochter Anchormen, richt zich op data en artificial intelligence.

De groep bedient met circa duizend medewerkers klanten op drie continenten. Eraneos Group heeft onder meer kantoren in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Spanje. In 2021 realiseerde het een omzet van ongeveer 200 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-03T09:44:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.