Trustteam neemt branchegenoot Stepco over

De Trustteam Group neemt het Nederlandse Stepco over. De it-dienstverlener uit Kortrijk wordt daarmee actief op de Nederlandse markt. Trustteam is nu gevestigd in de Benelux, Frankrijk en Roemenië.

Pieter Spiesschaert, ceo van de Trustteam Group, ziet door de komst van Stepco de dienstverlening op het gebied van cybersecurity en cloudontwikkeling versterken. Ook heeft Stepco de afgelopen jaren een positie opgebouwd als managed service provider voor kleine en middelgrote bedrijven in Zuid-Nederland. Door de overname kan Trustteam ook zijn klanten in het grensgebied met Noord-Brabant en Limburg beter bedienen.

Trustteam Group en Stepco hebben samen een omzet van meer dan 120 miljoen euro, met bijna vijfhonderd medewerkers verspreid over vijf landen. Hierbij is tevens de recente overname van System Solutions in Luxemburg opgenomen, die wacht op de definitieve goedkeuring van de Luxemburgse financiële toezichthouder (CSSF). Stepco is onderdeel van de Stepco Group, bestaande uit dochterondernemingen Stepco en Stepco ICT Solutions (voorheen bekend als Xillion ICT Solutions).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-08T13:11:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.