ICT~Office krijgt kwaliteitsbeheer Internetdiensten

Dit artikel delen:

De Kwaliteitsregeling Internetdiensten voor het Onderwijs (KRID) wordt overgedragen en verbreed naar andere sectoren. De stichting Beheerorganisatie Kwaliteitsregeling van Internetdiensten voor het Onderwijs (BKIO) en ICT~Office hebben daartoe een overeenkomst getekend.

Binnen drie maanden worden er definitieve afspraken gemaakt. Momenteel wordt de KRID beheerd en geëxploiteerd beheerd door BKIO. Dit wordt nu overgedragen aan ICT~Office. De stichting ecp.nl ondersteunt de vakorganisatie projectmatig bij het verbreden van de kwaliteitsregeling.

Internet-providers (ips's) die de KRID onderschrijven, bieden diensten aan die rekening houden met de wensen en eisen van het onderwijs. Stichting Ict op School adviseert scholen daarom hun Internetdiensten in te kopen bij een isp die deze kwaliteitsregeling ondersteunt. Ongeveer tachtig procent van de lagere en vo-scholen (voortgezet onderwijs) heeft een isp die deelneemt aan de KRID.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-02-13T14:08:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.