Skype biedt Internet-telefonie tot 100 gebruikers

Skype komt met een dienst voor Internet-telefonie die maximaal honderd gebruikers tegelijk met elkaar verbindt. De Skypecast-dienst laat gebruikers via een moderator om beurten praten.

Skype wordt meestal gebruikt voor internetbellen tussen twee personen, maar kan ook 'conference calls' aan met maximaal 10 personen. Een Skypecast wordt geleid door een gastheer of -vrouw (moderator) die de regie voert over het 'gesprek'. Skype prijst deze online-conferenties aan als een manier voor gebruikers om hun interesses en hobbies met elkaar te delen. Skype zal een overzicht van alle Skypecasts bieden op zijn website.

 

Verder komt het bedrijf ook met een nieuwe bètaversie van zijn programma. Daarmee kunnen gebruikers sms-jes sturen naar mobiele telefoons. Verder is de integratie met Microsofts e-mailclient Outlook uitgebreid en kan de Skype-contactenlijst gedeeld worden met andere Skype-gebruikers.

Ook kunnen gebruikers met deze nieuwe versie vanuit tegen betaling bellen met niet-Skype-gebruikers zonder het programma te hoeven verlaten. In voorgaande versies moesten gebruikers eerst een betaalprocedure doorlopen op de website van Skype.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-05-03T10:39:00.000Z Ingrid Wolfslag
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.