Skype werkt samen voor gratis massale conference calls

Dit artikel delen:

Skype heeft een samenwerking opgezet met VoIP-starter Vapps om zakelijke gebruikers gratis conference calls te bieden. Vapps wil goedkope computers en offshore software-ontwikkeling gebruiken om het dure aanbod van traditionele conference call-aanbieders te ondermijnen.

De Amerikaanse starter benadrukt dat het net zoals Skype vanuit de Internet-wereld komt en deze telecomkwestie met een software-aanpak benadert. Skype zelf biedt ook al conference calls, maar beperkt dat tot honderd gelijktijde gebruikers. Vapps claimt maximaal vijfhonderd sprekers gelijktijdig in een gratis conference call van hoge kwaliteit aan te kunnen.

Het wil die dienst financieel ondersteunen door aanvullende functionaliteit tegen betaling te bieden. Dat betreft dan opnames, later afspelen, gespreksleiders en betaling door niet-Skype-gebruikers. Deze en andere premium-diensten worden in het derde kwartaal gelanceerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-06-02T09:18:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.