Ook glasvezelverbinding op Lowlands

Dit artikel delen:
Lowlands

Eurofiber zorgt bij het muziekfestival Lowlands voor een snelle glasvezelverbinding. Programmamakers kunnen zo beeld en geluid sneller en beter verzorgen op radio, televisie en internet. Ook op Pinkpop verzorgde Eurofiber al een glasvezelverbinding.

Eurofiber heeft een vijfjarig contract getekend met Mojo Concerts. De kabelaar gaat een ethernetverbinding op basis van glasvezel verzorgen tijdens het muziekfestival Lowlands. Deze verbinding wordt gebruikt voor internet en videostreaming.

Eurofiber levert een 150 Mbps-verbinding. Deze verbinding wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het sturen van het beeld en geluid dat op Lowlands gemaakt wordt naar de MediaGateway in Hilversum. Eurofiber zorgt voor een glasvezelverbinding van Hilversum naar een Vodafone-Poplocatie in Nunspeet. H&S Services, dat in opdracht van Mojo Concerts de automatisering verzorgt op Lowlands en andere festivals, regelt vanaf Nunspeet een draadloze verbinding naar het Lowlands-terrein in Biddinghuizen.

Pinkpop

Eurofiber bracht ook al op Pinkpop een glasvezelverbinding tot stand. De vraag naar internettoegang op festivalterreinen neemt enorm toe. Een snelle internetverbinding biedt programmamakers veel nieuwe mogelijkheden op radio, televisie en internet. Zo kunnen livebeelden die gebruikt worden direct worden uitgezonden en neemt de kans op storingen af.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Daarvoor regelde organisatie van campzone de internet verbinding. Echter deze waren dit jaar verhuist naar Eindhoven omdat de huur prijs en voorzieningen zoals water en afvoer op het Walibi terrein fors duurder werden .

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-08-16T09:39:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.